February 10, 2022

Kisze már két éve vár ránk!

Második online Farsangot hírdett az Egység 2022-ben is, akárcsak tavaly képek beküldésére kértük fel a gyerekek szüleit, oktatótit. Sajnos a járványhelyzet ismét nem tette lehetővé, hogy együtt örüljünk az ötletes jelmezekbe búj gyerekekkel, valamint hogy megnézzük a bábelőadást, elűzzük a telet a Kisze bábú elégetésével, fánkot falatozzunk és jókat táncoljunk, vígadozzunk – de talán jövőre mind erre lesz lehetőségünk!

Viszont az Online Farsangnak is meg van a maga előnye! A külföldön, vagy más városban tartozkodó tagjaink is tudtak jelentkezni gyermekeik képeivel és ennek nagyon örültünk!!!

Vasárnap, február 6-án járt le a jelentkezési határidő. A négy tagú zsűri – Fazekas Vivien, Kristóf Lídia, Tóth Ramóna és Csíkos Dávid – hétfő este összeült és pontozta a jelmezeket. Közös döntés szerint (mivel nagyon nehéz lett volna választani), nem neveztek ki első, második, harmadik stb helyzetet. Fő szempontuk a kreativitás volt és a karakterrel való játszás, színészkedés, azaz hogy a gyerkőc bele tudta-e magát élni az általa képviselt karakter szerepébe, nos őket plusz ajándékkal fogjuk meglepni, de Mindenki, aki jelentkezett részesülni fog egy kis meglepetésben, amit a megadott pósta címükre várhatnak, vagy más úton jutatjuk el a gyerekekhez.

Nagyon szépen köszönjük Mindenkinek a részvételt és tényleg szívből reméljük, hogy jövőre személyesen is tudunk találkozni!

Itt megjelenítjük a kiemelt jelmezek képeit, de a linkre kattintva minden jelmezbe bújt gyerek beküldött képe látható!

Képek