May 9, 2022

A süket király

A Fejős Klára Általános Iskola és az Egység Művelődési Egyesület több tevékenységben partnerek, de az egyik legfontosabb együttműködésünk az ifjú színészpalántékkal való foglalkozás.

A Gézengúz diákszínjátszók idén is részt vettek, 2022. május 08-án a Gyermekszínjátszó Műhelytalálkozón, amelyet idén tizennegyedik alkalommal szerveztek meg Bácsfeketehegyen. A süket király című eladást játszották Frady Endrétől. A találkozó célja egymás megismerése és a szakmai fejlődés lehetősége, az egész napos programok során. Háromtagú zsűri véleményezte a csapatokat, a nagykikindai Gézengúzok közül Komarek Mátét különdíjban részesítették, felszabadult játékáért, valamint Király Sándor, a rendező bronz minősítést kapott.

Komarek Máté – különdíjas, Bácsfeketehegy 2022
Király Sándor oklevele, Bácsfeketehegy 2022

A csapatnak tiszta szívből gratulálunk és további sikeres munkát, kitartást kívánunk a felkészítőknek Momić Violettának és Király Sándornak, valamint nem utolsó sorban a “kis-gézengúzoknak”!

Nagykikindán az Egység Művelődési Egyesületben május 19-én, 17 órától tartják meg A süket király című előadás bemutatóját!